foto

Med Hondo

  • nar. 4.5.1936 (82 let)
    Ain Ouled Beni Mathar, Adrar, Alžírsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Les ratés dans la chaudière
2006 Asterix a Vikingové
2000 Antilles sur Seine
1997 La divine poursuite
1990 1871
1978 Safrana ou le droit à la parole
1977 Ambassadeurs, Les
1969 Walk with Love and Death, A
1968 Tma přede mnou, tma za mnou
1967 Un homme de trop
1966 Mužský rod, ženský rod
Retour à Bacoli (TV film)

TV seriály

2003 Funky Cops (TV seriál)
2000 Chris Colorado (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)
Seule à Paris (TV seriál)

Dokumentární

1989 Ouaga (TV film)
1976 Spirála

TV pořady

1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Ó slunce

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace