foto

Elvi Hale

  • nar. 1931
    Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Hrdinové z Telemarku
1961 Man Detained
1959 Navy Lark, The
1958 Štastná nevěsta
1956 True as a Turtle

TV seriály

1985 Screen Two (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Crying Down the Lane (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace