foto

Keith Michell

  • nar. 1.12.1926
    Adelaide, South Australia, Austrálie
  • zem. 20.11.2015 (88 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Love/Loss
1988 Podvodníci
1986 Můj bratr Tom (TV film)
1983 Memorial Day (TV film)
1982 Ruddigore (TV film)
1981 Grendel Grendel Grendel
1980 Day Christ Died, The (TV film)
1979 Julius Caesar (TV film)
Tenth Month, The (TV film)
1976 Story of David, The (TV film)
1974 Moments
The Story of Jacob and Joseph (TV film)
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
1970 'Wiltons' - The Handsomest Hall in Town (TV film)
Executioner, The
1968 House of Cards
Mnoho opatrnosti pro nic
1967 Soldier in Love (TV film)
1962 Il Dominatore dei sette mari
Po celou noc
Wuthering Heights (TV film)
1961 Drama Into Opera: Oedipus Rex (TV film)
1960 Ďábelský klub
1958 Cikánka a gentleman
1957 Dangerous Exile
1956 True as a Turtle
1955 Merry Wives of Windsor, The (TV film)

TV seriály

1996 The Prince and the Pauper (TV seriál)
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1972 Late Night Theatre (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1970 Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Spread of the Eagle, The (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rod Taylor: Pulling No Punches
1990 Tales of Helpmann, The
1965 The Australian Londoners (TV film)

Host

TV pořady

1994 Top of the Pops 2 (TV pořad)
1972 The Julie Andrews Hour (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky