foto

Nigel Balchin

  • nar. 3.12.1908
    Potterne, Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.5.1970 (61 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Paralelní lži - kniha
1988 Sám sebe katom (TV film) - kniha
1963 Elf Jahre und ein Tag - kniha
1949 The Small Back Room - kniha
1947 Mine Own Executioner - kniha

TV seriály

1967 Uncle Charles (TV seriál) - kniha
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace