foto

Michael Berresse

  • nar. 15.8.1964 (55 let)
    Holyoke, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Split
2012 Bourneův odkaz
2009 Na odstřel
2008 Seznamte se s Davem
2001 A.I. Umělá inteligence

TV seriály

2017 Jak prosté (TV seriál)
Rozvod (S05E21)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
The Debate (S06E12)
2014 Crossbones (TV seriál)
Blackbeard (E09)
Crossbones (E08)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Modrý kód (S01E15)
2010 Submissions Only (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hrdost (S05E13)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Parasites (S02E19)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky