foto

Lin-Manuel Miranda

  • nar. 16.1.1980 (37 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mary Poppins Returns
2013 200 Cartas
2012 Neobyčejný život Timothyho Greena

TV seriály

2013 Do No Harm (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
2010 Submissions Only (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2016 Hamilton's America (TV seriál) - a.z.
2008 Britney: For the Record (TV film)

TV pořady

2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)
2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
1999 60 Minutes II (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace