foto

Lin-Manuel Miranda

  • nar. 16.1.1980 (40 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Vivo
Život v Heights
2020 Hamilton
2016 Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa

Hudební videoklipy

2016 Alessia Cara - How Far I'll Go (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Život v Heights
2020 Hamilton
2019 Julio Torres: Mé oblíbené tvary (TV film)
Star Wars: Vzestup Skywalkera
2018 Mary Poppins se vrací
2013 200 Cartas
2012 Neobyčejný život Timothyho Greena

TV seriály

2019 Jeho temné esence (TV seriál)
The Fight to the Death (S01E07)
The Daemon-Cages (S01E06)
The Lost Boy (S01E05)
další epizody (6)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Golden Child (S06E09)
2018 Kačeří příběhy (TV seriál)
Who is Gizmoduck?! (S01E18)
Beware the B.U.D.D.Y. System (S01E11)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Žjóva! (S01E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
Starý dům pana Sugarmana (S04E02)
2016 Difficult People (TV seriál)
Carter (S02E07)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
The World's Most Interesting Woman in the World (S04E01)
2013 Do No Harm (TV seriál)
Smash (TV seriál)
The Transfer (S02E15)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Na dobrou noc (S09E11)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Hodný polda, zlý pes (S02E22)
2010 Submissions Only (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Balast (S06E20)
2009 Dr. House (TV seriál)
Zlomený (S06E01)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Starý časy (S06E15)

Dokumentární

2020 Siempre, Luis
We Are Freestyle Love Supreme
2019 Fiddler: A Miracle of Miracles
2018 Broadway: The Next Generation
Sharing Our Stories: The Eliza Project Documentary
2017 Hamilton: One Shot to Broadway - a.z.
2016 Hamilton's America (TV seriál) - a.z.
2008 Britney: For the Record (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2021 Život v Heights
2020 Hamilton

Dokumentární

2020 We Are Freestyle Love Supreme

Host

TV pořady

2020 Oscar 2020 (TV pořad)
2019 The 76th Annual Golden Globe Awards (TV pořad)
2018 Oscar 2018 (TV pořad)
2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)
2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
1999 60 Minutes II (TV pořad)
1991 Charlie Rose (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(33)