foto

Jeroným Klimeš

  • nar. 3.4.1967 (52 let)
    Vlachovo Březí, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)

Dokumentární

2014 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Petra Urbana (S10E03)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Miloslava Stingla (S06E11)
13. komnata Jeronýma Klimeše (S05E25)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Pohana (S05E04)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Petra Rezka (S04E12)

Host

TV pořady

2008 Máte slovo (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace