foto

Sasu Joutsi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Naurun varjolla
2018 Taksvärkkipäivä
2016 Naistenhuone (studentský film)
2014 Premiere (studentský film)
2012 Cesta na sever
2011 Variationen (studentský film)

TV seriály

2018 Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Oli ihan perseestä tuntea teidät (S01E08)
další epizody (10)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
Arkkivihollinen (S01E09)
Idiootit (S01E08)
další epizody (10)
2017 Kimmo (TV seriál)
Matsutake (S03E16)
Nissinen! (S03E15)
Duffelit (S03E14)
další epizody (8)
2016 Kimmo (TV seriál)
Joulu (S03E08)
Mr. President (S03E07)
Laivakomennus (S03E06)
další epizody (8)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Etäpäivä (E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2012 Kuningas Litmanen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky