foto

Nam-kil Kang

  • nar. 27.8.1958 (61 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jeni, Juno
1991 Byeoli bitnaneun bame
1983 21ui bimangrok

TV seriály

2019 Oensonjabi anae (TV seriál)
2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
Byuti insaideu (TV seriál)
2017 Dangsineun neomoohabnida (TV seriál)
2015 Shoopeodaedi Yul (TV seriál)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
Gapdongi (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
2011 Teukbyeol susadae MSS (TV seriál)
Wasseo wasseo jedaero wasseo (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2010 Dangshinui cheonguk (TV seriál)
Jangnanseureon kiseu (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
Wonseu topon to taim in Saengchori (TV seriál)
2009 Dolahon Iljimae (TV seriál)
2008 Nuguseyo? (TV seriál)
Sikgaek (TV seriál)
Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
2007 Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
2006 Bulryang gajok (TV seriál)
Goong (TV seriál)
Uri dasi saranghalkkayo (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
2004 Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
Leobeu seutori in Habeodeu (TV seriál)
Maejik (TV seriál)
Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
1999 Dalkkomhan shinbu (TV seriál)
Majimang jeonjaeng (TV seriál)
1998 Sarang (TV seriál)
1996 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
1995 Ahpateu (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1994 Sarangeul geudae pumane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky