foto

Shin-il Kang

  • nar. 9.10.1960 (58 let)
    Uijeongbu, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na bomu eolgoli bogo sipda
2017 Lomaeui hyooil
Suseongmos
Vězení bezpráví
2016 Pandora
2015 Daebaewoo
2014 Ssi, Betoben
2013 Gongbum
Jeonseolui joomeok
2011 Geulreobeu
Ohjik geudaeman
2010 Iggi
Simjangi ddwooinda
2009 Jageun yeonmot
2008 Kang Cheol-jung: gonggongui jeog 1-1
2007 Geomeun jib
2006 Domabaem
Hanbando
Urideului haenbokhan sigan
2005 Gonggongui jeok 2
Miseuteo Sokeurateseu
2004 Sseom
2003 Silmido
2002 Gonggongui jeok
2001 Chingoo

TV seriály

2019 Dakteo Peurijeuneo (TV seriál)
2018 Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
Seukechi (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Dasi sijaghae (TV seriál)
Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
2014 Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
2013 Gashiggot (TV seriál)
Yeolae (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
2010 Peurejidenteu (TV seriál)
2008 Miseuteori hyeongsa (TV seriál)
2007 Hwangkeum shinbu (TV seriál)
2006 Annyounghaseyo haneunim (TV seriál)
Sseomdaei (TV seriál)
2004 Haetbit ssodajida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace