foto

John Kavanagh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Supervized
2016 Božská Florence
2013 Jack Taylor: Priest (TV film)
The Stag
Vikingové: Obětování (TV film)
Vášeň mezi řádky
2011 The Court Astronomer
2007 Tajemství prstenu
2006 Na hřbetě keltského tygra
Černá Dahlia
2004 Alexander Veliký
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Summit
The Halo Effect
2002 Hříšnice (TV film)
Mystikové
Puckoon
2001 Last Days in Dublin
2000 Buskers
1999 7th Heaven
Love Divided, A
Vicious Circle (TV film)
1998 Oholený klenotník (TV film)
Pete's Meteor
Tanec na konci léta
1997 Informátor
Malý řezník
Painted Lady (TV film)
The Harpist
1996 Ve jménu IRA
1995 Shadow of a Gunman (TV film)
Sharpův meč (TV film)
Statečné srdce
Šance pro lásku
1994 Návrší vdov
1993 Horse
Love Lies Bleeding (TV film)
1992 Cesta na západ
1991 Children of the North (TV film)
In the Border Country
1990 August Saturday (TV film)
Oběti osudu
The Investigation: Inside a Terrorist Bombing (TV film)
1989 Tuláci
1987 Bellman and True
1986 Ballroom of Romance, The
The Fantasist
1984 Cal
Children in the Crossfire (TV film)
Děvčata z venkova (TV film)
1983 Attracta
1970 Paddy
Zlom

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Ledová panna (S06E07)
Smrt a had (S06E06)
Klíč (S06E05)
2019 Vikingové (TV seriál)
Prorok (S06E02)
2018 Vikingové (TV seriál)
Peklo (S05E15)
Ztracený okamžik (S05E14)
Okamžiky vzpomínek (S05E10)
2017 Vikingové (TV seriál)
Plán (S05E04)
Pomsta (S04E18)
Křižovatky (S04E16)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
In Manus Dei (E03)
Vikingové (TV seriál)
Všichni jeho andělé (S04E15)
V nejisté hodině nad ránem (S04E14)
Outsider (S04E11)
další epizody (8)
2015 Vikingové (TV seriál)
Mrtvý (S03E10)
Uchvatitel (S03E05)
Osud bojovníka (S03E03)
další epizody (5)
2014 Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Krvavý orel (S02E07)
Nesmiřitelní (S02E06)
další epizody (6)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Pohřební obřad (S01E06)
další epizody (5)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
A Crack in the Armor (E10)
2009 Father & Son (TV seriál)
2008 Inspector George Gently (TV seriál)
The Burning Man (S01E02)
Tudorovci (TV seriál)
Dvorní dáma (S02E08)
Státní záležitosti (S02E07)
Definice lásky (S02E06)
další epizody (7)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Nejprve vzhlížej k Bohu (S01E09)
Pravda a spravedlnost (S01E08)
Zpráva pro císaře (S01E07)
další epizody (4)
2001 Rebel Heart (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1988 Echoes (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)

Dokumentární

2004 Sean O'Casey - Under a Coloured Cap

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky