foto

Anna Konopíková

  • nar. 1949
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Rubín má barvu krve (TV film)
1986 Lokis (TV film)
1984 Rubikova kostka (TV film)
Vyhrávat potichu
1982 Má láska s Jakubem
1981 Velké přání

TV seriály

2013 Škoda lásky (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Pamlsek (S03E03)
Majlant (S03E01)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Doktor Smrt II (S02E09)
Doktor Smrt I (S02E08)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace