foto

Darragh Kelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Niko 2
2007 Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
2006 48 Angels
2005 Batman začíná
2003 Ferret Called Mickey, A
Intermission
Veronica Guerin
2002 Boxed
2000 Conamara
Nora
1998 Generál
1994 Ailsa
1993 Fatal Inheritance
1991 Zázrak

TV seriály

2004 Proof (TV seriál)
Stew (TV seriál)
2002 Náhodná cesta (TV seriál)
Žádné slzy (TV seriál)
2000 Paths to Freedom (TV seriál)
1993 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Ireland, April 1916 (S02E12)
1989 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky