foto

Will James

  • nar. 6.6.1892
    Saint-Nazaire-D'Acton, Quebec, Kanada
  • zem. 3.9.1942 (50 let)
    Hollywood, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1985 Dymka - kniha
1971 Vyrovnávání účtů - kniha
1966 Smoky - kniha
1949 Sand - kniha
1946 Smoky - kniha
1933 Lone Cowboy - povídka
Smoky - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1933 Smoky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace