foto

Earl Rath

  • nar. 27.2.1902 (118 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1976 Twin Detectives (TV film)
1975 Peeper
Trial of Chaplain Jensen, The (TV film)
1974 Busting
Can Ellen Be Saved? (TV film)
The Underground Man (TV film)
This Is the West That Was (TV film)
1973 Go Ask Alice (TV film)
Hawkins on Murder (TV film)
Miracle on 34th Street (TV film)
The Horror at 37,000 Feet (TV film)
1972 Deadly Harvest (TV film)
Gargoyles (TV film)
Goodnight, My Love (TV film)
Rolling Man (TV film)
1971 Goodbye, Raggedy Ann (TV film)
Nájezd na Rommela
The Homecoming: A Christmas Story (TV film)
Vyrovnávání účtů
1970 Up in the Cellar

TV seriály

1975 Columbo (TV seriál)
Vrah zavolá v deset (S04E06)
1973 Hawkins (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)

Dokumentární

1969 Za kokpitem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky