foto

Ed Call

  • zem. 2.7.2012
    Salem, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)
1990 Without Her Consent (TV film)
1989 Nowhere to Run
1986 Druhé podání (TV film)
Shattered Spirits (TV film)
1985 Words by Heart (TV film)
1984 Fatal Games
Koumáci
Micki + Maude
Noční můra v Elm Street
Something About Amelia (TV film)
The Wild Life
1983 Grace Kelly (TV film)
Prototyp (TV film)
Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1982 Drop-Out Father (TV film)
Jimmy the Kid
Mae West (TV film)
Mysterious Two (TV film)
Připoutejte se, prosím! 2
Something So Right (TV film)
1981 Callie & Son (TV film)
Dark Night of the Scarecrow (TV film)
Fallen Angel (TV film)
Oklahoma City Dolls, The (TV film)
Tmavohnědá kopie
1980 Ethel Is an Elephant (TV film)
1979 Goldie a boxer (TV film)
Racquet
1978 Dobrmani připraveni k smrti
I Wanna Hold Your Hand
Katastrofa letu 401 (TV film)
P.Ě.S.T.
Real American Hero, A (TV film)
Ruby and Oswald (TV film)
Strýček Joe
1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
1975 Returning Home (TV film)
1974 Člen klanu
1973 Kráčející skála
1972 Pete a Tillie
Rolling Man (TV film)
1971 Bunny O'Hare
Diamanty jsou věčné
Escape (TV film)
Two on a Bench (TV film)
1970 Adam at 6 A.M.
Wild Women (TV film)

TV seriály

1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 The Outsiders (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 King's Crossing (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
King (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace