foto

Moro'oka Moro

  • nar. 20.2.1959 (60 let)
    Čiba, prefektura Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kirakira megane
2017 Honó no keieiša (TV film)
Lemmings no nacu
Á, Kója: Kóhen
Á, Kója: Zenpen
2016 Nekozamurai: Tamanodžó, Edo e iku (TV film)
Šin Godžira
2015 Džinu jo saraba: Kamuroba mura e
Ichiban Densha ga Hashitta (TV film)
Maestro!
2014 Fušigi na misaki no monogatari
Wataši no otoko
2013 Bad Child
Banana to Gurobu to Jinbeezame
Kurayami kara Te wo Nobase
2012 Gâru
Hajabusa: Harukanaru kikan
Tonbi (TV film)
2011 Ašita no Džó
Waya! Ucchu Ichi No Osekkai Daisakusen
2009 Curugidake: Ten no ki
Go Ape (TV film)
Monochrome no šódžo
Slackers
Slackers: Kizudarake no júdžó
2008 Hjakuman en to nigamuši onna
2007 Chacun son cinéma
Džuken no Cinderella
Neko no hige
Sláva filmovému tvůrci!
Zázrak vánoční noci
2005 Furai, dadi, furai
Inu no eiga
Kita no zeronen
Onadži cuki o miteiru
2004 Infekce
Tengirimacu: Jamigatari (TV film)
2003 Sensei no Kaban (TV film)
2002 Loutky
Mohóhan
2001 Ichi the Killer
2000 Taxi Driver no Suiri Nisshi 12 (TV film)
Tomie: Replay
1999 Asaki yumemi shi (TV film)
Keizoku: Phantom (TV film)
1998 Ai o kou hito
Tokyo Eyes
1997 Hard boiled
Vítejte zpět, pane McDonalde
1996 Děti se vracejí
Otokotači no kaita e
1991 Kekkó kamen

TV seriály

2019 Atarašii ósama (TV seriál)
Atarašii ósama 2 (TV seriál)
2018 Kioku (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Signal (TV seriál)
2017 Hitoja no toge (TV seriál)
2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
ON (TV seriál)
Yassan: tsukiji hatsu! oishii jikenbo (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Haretsu (TV seriál)
Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Jami no bansóša (TV seriál)
Kamen Rider Ghost (TV seriál)
Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
Temisu no Kyuukei (TV seriál)
Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
Šimeši (TV seriál)
2014 Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
Kodoku no Gurume 4 (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
Sonjo sokora shôtengai (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Daburuton~2nin no Yumi (TV seriál)
Garireo 2 (TV seriál)
Hanzawa Naoki (TV seriál)
Irjú sósa 3 (TV seriál)
Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Misu pairotto (TV seriál)
2012 Boys on the Run (TV seriál)
Bunšin (TV seriál)
Hôkago wa mystery to tomoni (TV seriál)
Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Džiu (TV seriál)
2010 Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
Smile (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 OL Nippon (TV seriál)
Toppu Serusu (TV seriál)
2007 Seito shokun! (TV seriál)
Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
Xenos (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Kamen Rider Kabuto (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
2005 Džóó (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 2 (TV seriál)
2004 Fire Boys (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
Saigo no Bengonin (TV seriál)
Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
Tokyo Muke Michi Girl (TV seriál)
2001 Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
Wataši o rjokan ni curetette (TV seriál)
2000 Beautiful Life (TV seriál)
Straight News (TV seriál)
Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
1999 Kiken na kankei (TV seriál)
Prison Hotel (TV seriál)
1996 みにくいアヒルの子 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace