foto

Sandra Harms

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 438 dagar
Jag kommer hem igen till jul
2013 Vi
2012 Bekas
2009 V hlavní roli Maja
2007 Myskväll

TV seriály

2020 Box 21 (TV seriál)
Janus (E06)
Bukarest (E05)
Boxen (E04)
další epizody (6)
2017 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky