foto

Paul Klinger

  • nar. 14.6.1907
    Essen, Německá říše
  • zem. 14.11.1971 (64 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 ...und heute heißt es Show
...und sowas nennt sich Show (TV film)
Dreißig Silberlinge (TV film)
Kirsch und Kern (TV film)
1970 Pim, Pam a Pumíček
1969 Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
1966 Conan Doyle und der Fall Edalji (TV film)
1965 Adieu Mademoiselle (TV film)
Geheimnis der drei Dschunken, Das
1964 Das Wirtshaus von Dartmoor
Freddy, Tiere, Sensationen
Kriminalmuseum - Der Fahrplan (TV film)
Paul Klinger erzählt abenteuerliche Geschichten
1963 Der Parasit (TV film)
Die weiße Spinne
Jack und Jenny
Unterm Birnbaum (TV film)
1962 Ich kann nicht länger schweigen
1959 Rommel volá Káhiru
1958 Ist Mama nicht fabelhaft?
Liebe kann wie Gift sein
Sebastian Kneipp
1957 Ferien auf Immenhof
Rytíř štěstěny
1956 Das Bad auf der Tenne
Das alte Försterhaus
Hengst Maestoso Austria
Hochzeit auf Immenhof
1955 Die Mädels vom Immenhof
Ein Herz bleibt allein
Hledané dítě 312
Sohn ohne Heimat
Unternehmen Schlafsack
1954 Das fliegende Klassenzimmer
Die sieben Kleider der Katrin
Glückliche Reise
Rosen-Resli
1953 Hochzeit auf Reisen
Pünktchen und Anton
Staatsanwältin Corda
Šeříky až bílé začnou kvést
1952 Am Brunnen vor dem Tore
Mein Herz darfst du nicht fragen
Mikosch rückt ein
1951 Falschmünzer am Werk
Geheimnis einer Ehe
Mutter sein dagegen sehr
1950 Die Nacht ohne Sünde
Mathilde Möhring
Sensation im Savoy
Vier Treppen rechts
1949 Begegnung mit Werther
Man spielt nicht mit der Liebe
1948 Morgen ist alles besser
1947 Ehe im Schatten
1944 Der grüne Salon
Leben ruft, Das
Seinerzeit zu meiner Zeit
1943 Dům u jezera
Tenkrát
Wenn die Sonne wieder scheint
Zirkus Renz
1942 Die Erbin vom Rosenhof
Zlaté město
1941 Alarm
Spähtrupp Hallgarten
1940 Kriminalkommissar Eyck
Verliebtes Abenteuer
Vídeň miluje a zpívá
1939 Morgen werde ich verhaftet
Noc v hotelu Savoy
Sommer, Sonne, Erika
1938 Abenteuer in Warschau
Das Verlegenheitskind
Narren im Schnee
Trichter Bringt Allerlei Aus Aller Welt Teil 1, Der
Velký poplach
Wie einst im Mai
Zwei Frauen
1937 2 x 2 im Himmelbett
Das schöne Fräulein Schragg
Fridericus
Gauner im Frack
1936 Männer vor der Ehe
1935 Liebesleute
1933 Du sollst nicht begehren...

TV seriály

1971 Mořský vlk (TV seriál)
Von Liebe keine Rede (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
1966 Familie Hansen (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Tim Frazer (TV seriál)
1961 Inspektor Hornleigh greift ein... (TV seriál)

Dokumentární

2004 René Deltgen - Der sanfte Rebell (TV film) - a.z.
1961 Die Diktatoren - vyp.
1960 Minulost varuje
1936 Ewiger Wald

Host

TV pořady

1967 Zu fünft um sieben (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace