foto

Carlo Carlini

  • nar. 20.2.1929 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1988 Milionová pojistka
Posta in gioco, La
1987 Cartoline italiane
1984 Mi faccia causa
1982 Attila flagello di Dio
Cicciabomba
Delitto sull'autostrada
1980 Ciao marziano
Fico d'India
Obrať se Eugenio
1979 Aragosta a colazione
IQ tykve
Tutti a squola
1978 Braghe del padrone, Le
1977 Ragazza dal pigiama giallo, La
1975 Emanuelle nera
Macchie solari
1974 Madeleine, anatomia di un incubo
Občan se bouří
Ossessa, L'
Per amare Ofelia
Quelli che contano
1973 Eroi, Gli
Les diablesses
Odešli jsme jako kněží, vrátili jsme se jako kuráti
Polizia è al servizio del cittadino?, La
1971 Cose di Cosa Nostra
Farfalla con le ali insanguinate, Una
La controfigura
Last Rebel, The
Un apprezzato professionista di sicuro avvenire
1970 Il trapianto
1969 Oh dolci baci e languide carezze
1968 ...e per tetto un cielo di stelle
I Bastardi
Stuntman
1967 Attentato ai tre grandi
Muž proti muži
Si muore solo una volta
1966 Agente 3S3, massacro al sole
Nostri mariti, I
Requiem per un agente segreto
Velká přestřelka
1965 Agente 3S3: Passaporto per l'inferno
Amore all'italiana
Pistoleros de Arizona, Los
Poslední mohykán
Voglia da morire, Una
1963 Il fornaretto di Venezia
Nesnadná láska
1962 Carmen di Trastevere
Zuřivá léta
1961 Don Camillo monsignore ma non troppo
Ercole alla conquista di Atlantide
1960 Byla noc v Římě
Obléhání Syrakus
Saffo, venere di Lesbo
Všichni domů
Était trois flibustiers, Il
1959 Generál della Rovere
Il Figlio del corsaro rosso
Přizpůsobte se!
Raccomandato di ferro, Il
Sorprese dell'amore, Le
1958 Giovane canaglia
Prepotenti, I
1957 Donna che venne dal mare, La
Marisa la civetta
Nata di marzo
Vzpomínka na Itálii
1955 Prigionieri del male
Vena d'oro, La
1954 Gran varietà
La paura
Norkový kožich
Silnice
1953 Canzoni, canzoni, canzoni
Capitan Fantasma
Darmošlapové
La pattuglia dell'Amba Alagi
Non e mai troppo tardi
Viva la rivista!
1952 Croce senza nome, Una
Maschera nera
Muž mého života
Viva il cinema!
1951 Lupo della frontiera, Il
Trieste mia!
1950 Sentiero dell'odio, Il

Dokumentární

1964 Età del ferro, L' (TV film)
1963 Questo mondo proibito

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace