foto

Petr Duchovskoj

  • nar. 19.5.1976 (43 let)
    Petrohrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Děň do
Spitak
2017 Měšok bez dna
2016 Teli i Toli
2015 Insajt
S pjati do semi
2014 Raskop
2013 Jolki 3
2011 Pečorin
2008 Divoké pole
2005 Fart
2004 Konvoj PQ 17
2003 Velikan
2002 Jechali dva šofjora

TV seriály

2015 Bez svidětělej 2 (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2002 Cirk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky