foto

Jim Byrnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Slovo muže (TV film)
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
1992 Zázrak v divočině (TV film)
1991 Betonová válka
1987 Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
Pistolníci (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1982 Neviditelní jezdci (TV film)
1981 Coward of the County (TV film)
Incident at Crestridge (TV film)
1980 Karbaník (TV film)
1979 Bratři Sackettové (TV film)
Buffalo Soldiers (TV film)
Solitary Man, The (TV film)
1978 Busters, The (TV film)
Nowhere to Run (TV film)
1977 Ransom for Alice! (TV film)
1975 The Last Day (TV film)
The Specialists (TV film)
1972 Bounty Man, The (TV film)

TV seriály

1995 High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Návrat do minulosti (S03E20)
1994 Picture Windows (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
Černý hřebec (TV seriál)
1989 Jesse Hawkes (TV seriál)
1986 Knight Rider (TV seriál)
Fantom z ateliéru (S04E19)
1977 How the West Was Won (TV seriál)
Bowie John Christie (S01E04)
Erika (S01E03)
Provost Marshal (S01E02)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Cesta Velkou Planinou (S01E01)
1975 Archer (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Trail of Terror (S04E08)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Hard Breed (S02E21)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1958 Target (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky