foto

Eva Ebner

  • nar. 14.1.1922
    Gdaňsk, Preußen, Německá říše
  • zem. 31.1.2006 (84 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 18.15 Uhr ab Ostkreuz
Naše chůva je milionář (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Rok do svatby (TV film)
2004 Aus dem Tagebuch eines Sexmoppels
Cesta kolem světa za 80 dní
Dva idioti ze Scotland Yardu
2003 Big Ben - Berlínský vzduch (TV film)
2002 Das Paradies ist eine Falle (TV film)
Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe (TV film)
Wilde Mädchen - Wer küsst Paul?
2001 Modrý pták (TV film)
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
2000 Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
Verdammt in alle Eitelkeit
1999 Osudný internet (TV film)
Zug der Wünsche (studentský film)
1998 Made in Moabit
1997 Die Rättin (TV film)
1996 Abbuzze! Der Badesalz Film
Blinde, Der (TV film)
King of Evergreen (TV film)
1995 Neurosia - 50 Jahre pervers
1993 Anna - annA
Ich und Christine
1992 Nie wieder schlafen
Starkstrom (TV film)
1991 Schůzka s Venuší
1990 Zukünftigen Glückseligkeiten, Die (TV film)
1989 Liebe, Tod und kleine Teufel
1988 Amiga, La
Der Passagier - Welcome to Germany
Gestatten, Bestatter (TV film)
Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung, Der (TV film)
Linie 1
Manöver
1984 Snob, Der (TV film)
1981 Freak Orlando
1972 A déšť smyje každou stopu
1968 Im Banne des Unheimlichen
1966 Lange Beine - lange Finger
1964 Wartezimmer zum Jenseits
1963 Der Zinker
Indický šátek
1959 Menschen im Hotel

TV seriály

2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Mein Kriegsende (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace