foto

Irmgard Jedamzik

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Memoire (studentský film)
2015 Tatort - Wer Wind erntet, sät Sturm (TV film)
2011 Trittschall im Kriechkeller
2009 Butter bei die Fische (TV film)
2008 Zkáza lodi Gustloff (TV film)
2007 Fast ein Volltreffer (TV film)
Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
Listopadový muž (TV film)
2004 Místo činu: Pohádkový les (TV film)
2002 Am Ende des Tunnels (TV film)
2001 Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
1998 Der Campus

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Smrt pornokrále (S01E07)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1991 Pfarrers Kinder, Müllers Vieh (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace