foto

Dimitrij Mass

  • nar. 10.3.1954 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Skvoz čjornoje stěklo
2017 Rassvet na Santorini (TV film)
2013 Rol
2010 Ně skažu
2009 Taras Bulba
1993 Grech. Istorija strasti
1992 Otraženije v zerkale
1991 Avstrijskoje pole
1990 Sluchaynyy vals

TV seriály

2019 Dělfin (TV seriál)
Posledňaja nědělja (TV seriál)
2018 Avarija (TV seriál)
Učenica Messinga (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
další epizody (4)
2013 Legenda dlja operši (TV seriál)
Posrednik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Ja ubil (S02E13)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Něbo v almazach (S02E23)
Ochota (S02E19)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Puť meča (S09E29)
Bez kresta (S09E26)
Sobačja radosť (S09E24)
další epizody (7)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Igolka v stoge sena (S08E05)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Děžavju (E03)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strela suďby (S07E24)
Skandal v blagorodnom semejstve (S07E20)
Čužije okna (S07E17)
další epizody (11)
2003 Idiot (TV seriál)
Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Samorodok (S05E24)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Podzemka (S04E07)
Princip viny (S04E06)
2001 Podozrenie (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Spidvej (S03E02)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
Isčeznovenije (S03E23)
další epizody (11)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Ispytanije směrťju (TV film)
1993 Dva kapitana II
1988 Rok

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něskolko zeljonych kamnej (S09E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky