foto

Mario Landi

  • nar. 12.10.1920
    Messina, Itálie
  • zem. 18.3.1992 (71 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1980 Patrick vive ancora
Viziaccio, Il
1979 Giallo a Venezia
Supersexymarket
1976 Le impiegate stradali
1972 Inchieste del commissario Maigret: Il ladro solitario (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: Il pazzo di Bergerac (TV film)
1970 Mese in campagna, Un (TV film)
1968 Inchieste del commissario Maigret: Il cadavere scomparso (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: La chiusa (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: Maigret e i diamanti (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: Maigret e l'ispettore sfortunato (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: Maigret sotto inchiesta (TV film)
1966 Inchieste del commissario Maigret: L'innamorato della signora Maigret (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: L'ombra cinese (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: La vecchia signora di Bayeux (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: Non si uccidono i poveri diavoli (TV film)
Maigret à Pigalle
1965 Inchieste del commissario Maigret: L'affare Picpus (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: Un Natale di Maigret (TV film)
Inchieste del commissario Maigret: Una vita in gioco (TV film)
1964 Inchieste del commissario Maigret: Un'ombra su Maigret (TV film)
1963 Città accusa, La (TV film)
Giacobbe ed Esau
1958 Canne al vento (TV film)
1953 Siamo tutti Milanesi
1949 Canzoni per le strade

TV seriály

1979 Altro Simenon, L' (TV seriál)
Vedova e il piedipiatti, La (TV seriál)
1971 Svědkové, kteří nepromluví (TV seriál)
1967 Dossier Mata Hari (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
1956 Cime tempestose (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky