foto

Ralf Grawe

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wer rettet Dina Foxx? (TV film)
2008 Das Bonobo-Prinzip
2007 A2Z
2004 Aus dem Tagebuch eines Sexmoppels
The Raspberry Reich
Wilsberg - Tödliche Freundschaft (TV film)
2002 Z lásky k tobě (TV film)
2000 Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)

TV seriály

2019 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Der einsame Schwimmer (E05)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Cena cti (S01E12)
Malé ryby (S01E11)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace