foto

Mandy Miller

  • nar. 23.7.1944 (75 let)
    Weston-Super-Mare, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 The Snorkel
1956 Child in the House
Feminine Touch, The
1955 Raising a Riot
The Secret
1954 Adventure in the Hopfields
Dance Little Lady
1953 Background
1952 I Believe in You
Mandy
1951 Muž v bílém obleku

TV seriály

1962 Compact (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 Sunday's Child (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1956 Film Fanfare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace