foto

Igor Draka

  • nar. 14.2.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Russkaja simfonija

TV seriály

2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Konserž bez vrednych privyček (S12E01)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Ja budu ždať (S02E16)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opora (S03E05)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakazčik (S02E01)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Trup iz zooparka (S03E05)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Petěrburgskij prezent (S01E18)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Něvskij (TV seriál)
Eto byl ty (S02E28)
Čto bylo, to i budět (S02E13)
Kombinacija (S02E11)
další epizody (4)
2016 Perčatka Avrory (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
další epizody (7)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
Litějnyj (TV seriál)
Ošibka (S08E29)
Gosti iz mraka (S08E28)
Těrritorija stracha (S08E17)
další epizody (5)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S07E32)
Dvojnoj zachvat (S07E30)
Krot (S07E28)
další epizody (4)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Oborotěň (S12E32)
Rokovoj diagnoz (S12E30)
Zakonnik (S12E29)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky