foto

Alexandr Vatalev

  • nar. 25.3.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

2017 Něvskij (TV seriál)
Čto bylo, to i budět (S02E13)
Kombinacija (S02E11)
Prazdnika ně budět (S02E09)
2016 Perčatka Avrory (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2015 Poslednij chod korolevy (TV seriál)
2014 Ultimatum (TV seriál)
2013 PPS (TV seriál)
Falšivka (S02E12)
Procent riska (S02E11)
2012 Šef (TV seriál)
Epilog (S01E24)
Final (S01E23)
Kryša (S01E22)
další epizody (16)
2010 Doznavatěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky