foto

Peter Pauli

  • nar. 1940
    Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stunde des Bösen - In der Überzahl (TV film)
2011 Die Lehrerin (TV film)
Mandy will ans Meer (TV film)
2009 Whisky s vodkou
2002 Souboj o vše (TV film)
Spuk am Tor der Zeit
2000 Die Polizistin (TV film)
Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1998 Lola běží o život
1994 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
1993 Anna - annA
1992 Apfelbäume
Große Fest, Das (TV film)
1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
Heute sterben immer nur die anderen
Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
König Phantasios (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
Sprungdeckeluhr, Die
1989 Der Tölpelhans
Drache Daniel, Der
Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
Vloupání
Zwei schräge Vögel
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zerschlagene Liebe (TV film)
Mensch, mein Papa...!
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Poslední kapitola
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
Chlapec s velkým černým psem
Der Staatsanwalt hat das Wort - Paule (TV film)
Ernst Thälmann (TV film)
1985 Besuch bei Van Gogh
Der Staatsanwalt hat das Wort - Sachlich richtigr (TV film)
Die dritte Frau (TV film)
Princezna z Myšího zámku
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
Čarovné dědictví
1984 Der zerbrochene Krug (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Fariaho
Jarní symfonie
Luftschiff, Das
Zille a já
1981 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Stunde der Töchter, Die
1980 Baulöwe, Der
Dach überm Kopf
Levins Mühle
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Vážné hry
1979 Hochzeit in Weltzow (TV film)
Katův bratr
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
Malíř Jörg Ratgeb
1977 Happy End (divadelní záznam)
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
Sein letzter Fall (TV film)
1975 Das unsichtbare Visier - Depot im Skagerrak (TV film)
Till Enšpígl
1974 Jakub lhář
1973 Die Hosen des Ritters Bredow

TV seriály

2013 Alles Klara (TV seriál)
Der perfekte Mord (S02E08)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Der Bastard (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace