foto

Hans-Otto Reintsch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Anna - annA
1992 Lenz (TV film)
1990 Biologie
1986 Hut des Brigadiers, Der
1983 Zille a já
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
1979 Addio, piccola mia
Nicki
Plantagenstraße 19 (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace