foto

Magnus Vattrodt

  • nar. 1972
    Karlsruhe, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Südstadt (TV film)
Tatort: Für immer und dich
2016 Ein Kommissar kehrt zurück (TV film)
2015 Ein großer Aufbruch (TV film)
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
2013 Totenengel (TV film)
2012 Das Ende einer Nacht (TV film)
Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
2011 Liebesjahre (TV film)
Tatort - Herrenabend (TV film)
2010 Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
2007 Listopadový muž (TV film)
2006 Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Místo činu - Ztracené dítě (TV film)

TV seriály

2019 Unterleuten (TV seriál)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky