foto

Henning Schlüter

  • nar. 1.3.1927
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 20.7.2000 (73 let)
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
1998 Hundert Jahre Brecht
Vorübergehend verstorben (TV film)
1997 Simones Entscheidung (TV film)
Tatort - Mord hinterm Deich (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Das wird schon werden (TV film)
Kondom des Grauens
1995 Komisařka Rosa Roth - Samé lži (TV film)
Theaterdonner (TV film)
1991 Místo činu - Smrt mladé dívky (TV film)
1990 Die Hallo-Sisters
Schwarz Rot Gold - Hammelsprung (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
1988 Aufrichtige Lügnerin (TV film)
1987 Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1986 Geheimnis von Lismore Castle, Das (TV film)
Kandidat, Der (TV film)
1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Michael Kramer (TV film)
1982 Villa zu vermieten (TV film)
1980 Teegebäck und Platzpatronen (TV film)
Wer anderen eine Grube gräbt (TV film)
1979 Milo Milo
Plechový bubínek
Winterspelt 1944 (TV film)
1977 Haben Sie nichts zu verzollen? (TV film)
Heinrich
Mostro, Il
1976 Elixiere des Teufels, Die
Menschenfeind, Der (TV film)
Tatort - Fortuna III (TV film)
Verlorenes Leben
1975 Buttiglione diventa capo del servizio segreto
Miliónová nevěsta
Streng geheim (TV film)
1974 Donna è bello
Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Krycí název Oděsa
Letzte Schrei, Der
1973 Ash Wednesday
Ludvík Bavorský
1972 Co?
Doppelspiel (TV film)
Land (TV film)
Nicht nur zur Weihnachtszeit (TV film)
Willi wird das Kind schon schaukeln
1971 Davor (TV film)
Der Schlafwagenkontrolleur (TV film)
Leiche gesucht (TV film)
Mr. Tingling stellt ein (TV film)
1970 Cher Antoine oder Die verfehlte Liebe (TV film)
Das Bastardzeichen (TV film)
Die Person (TV film)
Kudammgeschichten (TV film)
Scheidung auf englisch (TV film)
Täter auf der Spur - Froschmänner, Dem (TV film)
1969 Amerika oder der Verschollene (TV film)
Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
Nachrichten aus der Provinz (TV film)
O süße Geborgenheit (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
1968 Der Reformator (TV film)
Stahlnetz - Ein Toter zuviel (TV film)
Unwiederbringlich (TV film)
1967 Florentiner Hut, Ein (TV film)
Frank V. - Opfer einer Privatbank (TV film)
Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
Mann aus dem Bootshaus, Der (TV film)
Peter Schlemihls wundersame Geschichte (TV film)
Zuchthaus
1966 Ganovenehre
Leben wie die Fürsten (TV film)
1964 Der Arzt wider Willen (TV film)
Ein langer Tag (TV film)
1963 Žebrácká opera
1961 Der Transport
Raz, dva, tři
1960 Dr. Knock (TV film)
1959 Marili
1955 Aschenputtel
Roman einer Siebzehnjährigen
1949 Modré meče

TV seriály

1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Der Nelkenkönig (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Přísně tajná mise (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1989 Quiet Conspiracy, A (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Bitte keine Polizei (TV seriál)
Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky