foto

Linara Washington

  • nar. Beaufort, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Apparitional
2012 Zabít tiše
2008 Expres
Kings of the Evening
2006 Horší už to nebude
2004 Holičství 2
Sandcastles

TV seriály

2015 Code Black (TV seriál)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Manhigh (S01E12)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In or Out (S04E05)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Dvojí výzva (S02E02)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Zkouška (S01E03)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E22)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace