foto

Lars Lind

  • nar. 17.1.1935 (83 let)
    Umeå, Västerbottens län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Domov
2011 Någon annanstans i Sverige
2007 August (TV film)
2006 Wellkåmm to Verona
1996 Ett sorts Hades (TV film)
1995 Jeppe på berget (TV film)
Tribunal (TV film)
1991 Freud flyttar hemifran...
1988 Venus 90
1986 Beskyddarna (TV film)
1985 Korset (TV film)
1982 Kamraterna (TV film)
1979 Misantropen (TV film)
Repmånad eller Hur man gör pojkar av män
1978 Dante - akta're för Hajen!
1974 Gustav III (TV film)
Porr i skandalskolan
Purpurgreven (TV film)
1973 Smutsiga fingrar
1972 The Day the Clown Cried
1971 Lockfågeln
Vill så gärna tro
1970 Som hon bäddar får han ligga
1968 Kvinnolek
1967 Candida (TV film)
Ola och Julia
Tofflan
Trettondagsafton (TV film)
1966 30 pinnar muck
1965 ...för vänskaps skull...
1964 491
Bröllopsbesvär
Henrik IV (TV film)
Kungsleden
1963 Det går an (TV film)
En vacker dag...
Ett drömspel (TV film)
Lyckodrömmen
1962 Gisslan (TV film)
Kollektionen (TV film)
Krigsmans erinran (TV film)
Kvartetten som sprängdes (TV film)
På jakt efter lyckan (TV film)
1961 Bröllopet på Seine (TV film)
Eurydike (TV film)
Karneval
Katten och kanariefågeln (TV film)
Ljuva ungdomstid (TV film)
Mr Ernest (TV film)
Nej (TV film)
Swedenhielms (TV film)
1960 Benjamin (TV film)
Den respektfulla skökan (TV film)
1959 Den inbillade sjuke (TV film)
Varuhuset (TV film)
1958 Než se rozední
1957 Sedmá pečeť
1956 Den långa julmiddagen

TV seriály

2017 Åsa Larssons Rebecka Martinsson (TV seriál)
Till offer åt Molok, del 2 (S01E08)
Till offer åt Molok, del 1 (S01E07)
Till dess din vrede upphör del 2 (S01E06)
další epizody (8)
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Mord och passion (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1985 Hemma hoz (TV seriál)
Lösa förbindelser (TV seriál)
1983 Farmor och vår herre (TV seriál)
Spanarna (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace