foto

Lou Myers

  • nar. 26.9.1935
    Cabin Creek, West Virginia, USA
  • zem. 19.2.2013 (77 let)
    Charleston, West Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dreams
2010 Něco jako komedie
2008 Kings of the Evening
2005 Lackawanna blues (TV film)
2003 Nikdo se nic nedozví
Pokušení
2001 All About You
Svatby podle Mary
2000 A Private Affair (TV film)
1999 Big Confession, The
The Stand-In
1998 Nevinný výlet
Rodina matky Flory (TV film)
Sbohem, lásko!
Skandál Bulworth
1997 Riot (TV film)
Sopka
1996 Zelený svět
1995 Piano Lesson, The (TV film)
The Passion of Darkly Noon
1994 Cobb
1991 Něco tomu chybí

TV seriály

2006 Lucky Louie (TV seriál)
Pilot (E01)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
Eve (TV seriál)
2002 Philly (TV seriál)
Brotherly Love (E18)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Quo Vadis (S08E09)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Hrdinové včerejška (S03E15)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Andalusian Flu (S03E22)
You Only Hurt the One You Love (S03E18)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky