foto

Julie Michaels

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Legends of Nethiah, The
2002 Král Škorpión
Secret Sea, The
2001 Milionový závod
Noc diamantů
Rocker
Song of the Vampire
1997 Batman a Robin
Frankensteinův dům (TV film)
Time to Revenge, A
1993 Brána do pekel
Pátek třináctého 9
1992 Doktor Mordrid
1991 Bod zlomu
1990 Sunset beat (TV film)
1989 Road House

TV seriály

2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Axiom karetního triku (S04E18)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Passions (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)

TV pořady

1999 The Man Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace