foto

Julie Michaels

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Legends of Nethiah
2002 Král Škorpión
Secret Sea, The
2001 Milionový závod
Noc diamantů
Rocker
Song of the Vampire
1997 A Time to Revenge
Batman a Robin
Frankensteinův dům (TV film)
1993 Brána do pekel
Pátek třináctého 9
1992 Doktor Mordrid
1991 Bod zlomu
1990 Sunset beat (TV film)
1989 Road House

TV seriály

2017 Tým SEAL (TV seriál)
Tip of the Spear (S01E01)
2013 Policajti z L. A. (TV seriál)
Heroes (S05E07)
Off Duty (S05E05)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sideways (S03E07)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Axiom karetního triku (S04E18)
2010 Tráva (TV seriál)
Na horské dráze (S06E07)
2006 Po právu (TV seriál)
Pilot (E01)
Smith (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Free Fall (S01E21)
2005 V utajení (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Chci na tebe zapomenout (S02E06)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Passions (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Na maximum (S08E15)
1997 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Už víckrát ne (S07E22)
Pobřežní hlídka v Mořském světě (S07E20)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Choice or Chance (E09)
The Dark Side of the Sun (E03)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Dvorní dámy (S09E10)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Split Personality (S04E11)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 The Man Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky