foto

Gary Lydon

  • nar. 11.9.1964 (54 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Flag
2015 Brooklyn
Hvozd
2014 Kalvárie
2011 Pomáhat a chránit
Válečný kůň
2006 Malá oprava motoru
2002 Hříšnice (TV film)
Sunday (TV film)
2000 Country
Rafinovaný zloděj
Second Death, The
1999 Kouzelná země skřítků (TV film)
Poslední září
Shergar
1997 Informátor
Soldier's Song, A
1996 Michael Collins
1995 Nothing Personal
1994 Ailsa
1993 A Handful of Stars (TV film)
Belfry (TV film)
Poor Beast in the Rain (TV film)

TV seriály

2017 Striking Out (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2005 Pure Mule (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2002 Fergus's Wedding (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1998 Amongst Women (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace