foto

Marek Oravec

  • nar. 27.12.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2016 Zrádce mezi námi
2014 Železná srdce
2013 Get Lucky
The Psychopath Next Door (TV film)
2012 The Tragedy of Macbeth
2011 Captain America: První Avenger
2009 Jean Charles
2007 Dinner Party, The (TV film)
2005 Kampl (TV film)

TV seriály

2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Special Ops: Part 2 (S01E06)
Special Ops: Part 1 (S01E05)
2010 Foylova válka (TV seriál)
Ruský dům (S07E01)
2008 Torchwood (TV seriál)
Meat (S02E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 The Kitchen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky