foto

Marek Oravec

  • nar. 27.12.1983 (34 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2016 Zrádce mezi námi
2014 Železná srdce
2013 Get Lucky
The Psychopath Next Door (TV film)
2011 Captain America: První Avenger
The Kitchen (divadelní záznam)
2009 Jean Charles
2007 Dinner Party, The (TV film)
2005 Kampl (TV film)

TV seriály

2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Special Ops: Part 2 (S01E06)
Special Ops: Part 1 (S01E05)
2008 Torchwood (TV seriál)
Meat (S02E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace