foto

Joe Anoa'i

  • nar. 25.5.1985 (34 let)
    Pensacola, Florida, USA

Biografie

Leati Joseph „Joe" Anoaʻi (* 25. května 1985, Pensacola, Florida, USA) je americký profesionální wrestler. Anoa'i zápasí pro WWE pod jménem Roman Reigns. Je členem rodiny Anoa'i, kam patří hvězdy jako The Rock, Yokozuna, Rikishi a The Usos. Předtím, než se začal věnovat wrestlingu, hrál americký fotbal. V WWE debutoval v roce 2012 jako člen frakce The Shield, o pár měsíců později získal se svým parťákem Deanem Ambrosem a Sethem Rollinsem WWE Tag Team Championship. V červnu 2014 poté, co se The Shield rozpadl, Reigns začal bojovat o WWE World Heavyweight Championship, měl několik šancí, ale titul nezískal. V září 2014 Reigns musel podstoupit operaci kýly, která ho vyřadila z akce do prosince. O několik týdnů později, Reigns vyhrál Royal Rumble zápas o zápas proti Brocku Lesnarovi na WrestleManii o WWE World Heavyweight Championship, na WrestleManii ovšem titul nezískal poté, co se do zápasu přidal Seth Rollins díky svému Money in the Bank kufříku a vyhrál titul. Výška: 191 cm, váha: 130 kg, debut: 2010. Rodiče: Sika Anoa'i. Příbuzní bratři: Dean Ambrose a Matt Anoa'i. Úspěchy: 2x WWE World Heavyweight Champion 1x WWE Tag Team Champion, 1x Royal Rumble Match winner (2015), 1x Superstar of the Year Slammy Award winner (2014), 1x Florida Tag Team Championship.

kamil "kamil19" žemba

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
2017 The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!
2013 WWE Total Divas

TV seriály

2016 WWE Ride Along (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)

Dokumentární

2016 WWE Randy Orton: RKO Outta Nowhere - a.z.
2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
W.W.E. 24 (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Greatest Royal Rumble (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WWE Bring It To The Table (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Great Balls of Fire (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Roadblock: End of the Line (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders, Chairs and Stairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2013 WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace