foto

Anders T. Andersen

  • nar. 7.10.1966 (52 let)
    Tønsberg, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Det vi ikke snakker om (studentský film)
En affære
2017 Ambulanse
Gutten er sulten
Oskarova Amerika
2016 Fuglane
2014 Náplava
2006 Otravný chlap
Středoškolský profesor Pedersen
Zachraňte Jimmyho
2005 Hledání přátel
Nepřítel lidu
2004 Havaj, Oslo
2000 Aberdeen
1999 Vikingové
1998 Jen mraky hýbou hvězdami
1997 Blind gudinne (TV film)
Salige er de som tørster
1996 Gåten Knut Hamsun

TV seriály

2018 Unge Lovende (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 2 (S04E02)
Episode 5 (S03E05)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Unge Lovende (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
2016 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Unge Lovende (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2014 Mammon (TV seriál)
Vražda (S01E05)
Probuzení (S01E02)
Oběť (S01E01)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
1998 Nini (TV seriál)
Venner og fiender (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Fuglane

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Fuglane

Producentská filmografie

Filmy

2016 Fuglane

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace