foto

Mary Chase

  • nar. 25.2.1907
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 20.10.1981 (74 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Harvey - divadelní hra
1996 Harvey (TV film) - divadelní hra
1985 Mein Freund Harvey (TV film) - divadelní hra
1972 Harvey (TV film) - divadelní hra
1970 Mein Freund Harvey (TV film) - divadelní hra
1959 Mein Freund Harvey (TV film) - divadelní hra
1957 Bernardine - divadelní hra
1950 Harvey - scénář, divadelní hra

TV seriály

1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál) - divadelní hra
1952 Omnibus (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1939 Sorority House - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky