foto

Des McAleer

  • nar. 25.5.1952 (67 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Out of Innocence
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
2008 Hlad
2007 Inspektor Rebus II. - V dvojím ohni (TV film)
Kings
2006 Nuremberg: Goering's Last Stand (TV film)
Penalty King, The
2002 Bury It
2000 Když obloha padá
Nejlepší obchodníci
1999 Andělin popel
1998 Temná hra
Titanic Town
1997 Bribery and Corruption (TV film)
Tohle je moře
1995 Polibek motýla
1994 Family (TV film)
1993 A Handful of Stars (TV film)
Belfry (TV film)
Poor Beast in the Rain (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
Tajné složky
1985 Four Days in July (TV film)
1984 Anne Devlin

TV seriály

2018 Smrt a slavíci (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 The Crown (TV seriál)
Marionettes (S02E05)
2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
The Price (E03)
další epizody (5)
2012 Strach (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)
1998 Kings in Grass Castles (TV seriál)
Picking up the Pieces (TV seriál)
1996 Safe and Sound (TV seriál)
1991 Roy's Raiders (TV seriál)
Trenér (TV seriál)
1988 Crossfire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace