foto

Tošiki Ajata

  • nar. 13.6.1953 (66 let)
    prefektura Nara, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kappa II But, we have to rest.
2019 Heisa bjótó
Kurajami macuri no Ogawa san
2016 Gokumontô (TV film)
Oh My Z!
Taijó
2015 Icucuboši tourist The Movie
Maestro!
Šinja šokudó
2013 Dai Kuko 2013 (TV film)
Himawari: Okinawa wa wasurenai, ano hi no sora wo
Tobe! Dakota
2012 Tsuna Hiichatta!
2011 Taxi Driver no Suiri Nisshi 29 (TV film)
2010 Okan no jomeiri
Sofutoboi
2009 Ballad: Na mo naki koi no uta
Dôtei hôrôki
Hijoshi zukan
Čanto cutaeru
2008 Wakuraba nagarete
Za kódo: Angó
2007 Rikó Ran (TV film)
2006 Láska a čest
San-nen migomoru
Starfish Hotel
2005 In za pûru
2004 Lady Joker
Skryté ostří
Tokyo genpatsu
Vital
2002 Kin'yū hametsu Nippon: Tōgenkyō no hito-bito
Rihatuten aruji no kanashimi
1993 Human Scramble: Ame
1992 Seišun dendekedekedeke
1979 Mr. Dilemman: shikijo-garu

TV seriály

2020 Gansaku: Otoko wa curai jo (TV seriál)
2018 Edo mae no šun (TV seriál)
Kokoro no kakehaši: Adži to ika (S01E05)
2016 Půlnoční bistro: Historky z Tokia (TV seriál)
Wakakozake season 2 (TV seriál)
2015 Aru Hi, Ahiru Bus (TV seriál)
Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
Tenshi no Knife (TV seriál)
2014 Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Šinja šokudó 3 (TV seriál)
2013 Sodom no Ringo (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2012 Hidamari no ki (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Kodai shôjo Dogu-chan (TV seriál)
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
Šinja šokudó (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
Otome no Punch (TV seriál)
2007 Yamada Tarô monogatari (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
1995 Kinjirareta Asobi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky