foto

Béla Baptiste

  • nar. 17.3.1988 (31 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Little Oscar
2015 Blauen Stunden, Die
2014 Rem
2013 Lilly Schönauer: Láska z minulosti (TV film)
2012 Mrtví a živí
2011 An einem anderen Tag
2009 Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Pale as Ale
2018 Fluchtpunkt
Little Oscar
Percht (studentský film)
2017 I Watch Her Sleep
2014 Tempus Fug'it
2012 Im Vorübergehen (studentský film)
Trefall (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Pale as Ale
2018 Fluchtpunkt
Percht (studentský film)
2017 I Watch Her Sleep
2012 Im Vorübergehen (studentský film)
Trefall (studentský film)

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Pale as Ale
2012 Im Vorübergehen (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky