foto

Carolyn Seymour

  • nar. 6.11.1947 (71 let)
    Aylesbury, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Moon and He, The
Temné ulice
2007 Hard Four
2003 Toxin
2001 Peklo ve městě
Red Shoe Diaries 17: Swimming Naked (video kompilace)
1997 Interruptions
Mortal Kombat 2: Vyhlazení
1995 Kongo
1994 Holky z polepšovny (TV film)
1991 Smile in the Dark, A
1990 Midnight Cabaret
Over My Dead Body (TV film)
Ztracený případ (TV film)
1987 Ubohá bohatá dívka (TV film)
1986 Adam's Apple (TV film)
Condor (TV film)
1983 Bílá orchidej (TV film)
Pan máma
Poslední ninja (TV film)
Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
1982 Modesty Blaise (TV film)
1981 Mistress of Paradise (TV film)
Zorro, the Gay Blade
1980 Bad Timing
1979 The Bitch
1978 Odd Job, The
1977 Uppdraget
1976 Yellow Dog
1975 Prodigal Daughter, The (TV film)
1973 Steptoe and Son
1972 Ruling Class, The
1971 Gumshoe
Unman, Wittering a Zigo
1970 One Brief Summer

TV seriály

2006 Náhradníci (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Endgame (S04E20)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přeludy (S02E08)
Cathexis (S01E12)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Rebel Highway (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tvář nepřítele (S06E14)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
První kontakt (S04E15)
1990 Flash (TV seriál)
Over My Dead Body (TV seriál)
1989 Living Dolls (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nákaza (S02E11)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
George Burns Comedy Week (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 Space: 1999 (TV seriál)
The Seance Spectre (S02E20)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace