foto

Graham Gordy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Antiquities
2008 Guru lásky
2007 War Eagle, Arkansas

TV seriály

2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (8)
2013 Rectify (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Antiquities
2012 Last Ride, The
2008 Guru lásky
2000 Můj pes Skip

TV seriály

2013 Rectify (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Antiquities

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace