foto

Doug Taylor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Blood Honey
2015 Vánoční horor
2013 Sparkling River, The
2009 Splice
2007 They Wait
Ve jménu krále
1988 The Carpenter

TV seriály

2013 Darknet (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace