foto

Oto Veľký

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1990 Júlia (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Medveď (TV film)
Pasians (TV film)
1988 Lakomý Marko (TV film)
Pytačky (TV film)
Tony peňazí (TV film)
1987 Hrdina západu (TV film)
1986 Posledná zastávka (TV film)
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
1984 Štyria (TV film)
1983 Mefisto a Faust v Paríži (TV film)
1980 Zimozel (TV film)
1979 Drevená figúrka (TV film)
1978 Zem (TV film)
1976 Cesta domov (TV film)
Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)
1975 Strieborný prach (TV film)

TV seriály

1975 Japonské rozprávky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace